Szakterületek

Hibafeltárás és javítás

Szakembereink kiemelkedő szaktudással, szakértelemmel, logikai készséggel és tapasztalattal rendelkeznek, melyet most az Ön cégének szeretnénk felkínálni: munkatársaink az előre egyeztetett időpontban cége rendelkezésre állnak, és megkezdik a jelzett hiba feltárását. Amennyiben a hiba oka egyértelműen megállapítható, és a hiba kijavításához szükséges valamennyi alkatrész a helyszínen rendelkezésünkre áll, úgy az Önök által megrendelt időkeret és jóváhagyott összeg erejéig megkezdjük a hiba elhárítását. A szerelőink által elkezdett feltárások és/vagy hibajavítások feldolgozásra kerülnek, és a kiértékelés alapján segítünk meghatározni a további lépéseket, amennyiben ezt kérik. Abban az esetben, ha az Önök által igényelt időkeret nem elegendő a hiba teljes feltárásához, úgy – kiértékelésünk figyelembe vételével – lehetőségük van egy újabb időpontot foglalni annak befejezéséhez.

Helyettesítő alkatrész meghatározása, beszerzése

Még napjainkban is üzemelnek az iparban 10-20-30-40 éves technológián alapuló berendezések / rendszerek, amelyek javítása azért ütközik nehézségekbe, mert a bennük tönkrement alkatrészek már nem elérhetőek. Társaságunk vállalja, hogy a kellő adatszolgáltatást – és szükség esetén helyszíni felmérést – követően meghatározzuk a helyettesítő alkatrészt, majd árajánlatot adunk arra. Amennyiben az alkatrész beszerzését társaságunktól rendeli meg, a tanácsadás díját elengedjük.

Tervezés, Programozás

Villamos berendezések telepítéséhez és beüzemeléséhez szükséges kisfeszültségű villamos hálózat tervezése. Automatikához tartozó felügyeleti rendszerek kialakítása, vezérlő-, és szabályzóegységek felprogramozása, beállítása.

Gyártás

Társaságunk foglalkozik a pár modulos elosztó szekrénytől kezdően a több mezős kapcsolószekrény gyártásig mindennel, kapacitástól függően.
A gyártó kapacitásunk kiterjed a külső villamos tervekből való megvalósításra, de igény esetén ezeket a terveket mi is el tudjuk készíteni.
Gyártásunk márka független, azonban a minőséget maximálisan szem előtt tartjuk.
Gyártási szolgáltatásunkat igyekeztünk minél szélesebb körben kialakítani, ezért ez nem csak egyszerű kábelezés és alkatrész beszerelést jelent, hanem a kiegészítő szerelvények és segédberendezések telepítését is.

Kivitelezés

Szakembereink nagy szaktudással és anyagismerettel rendelkeznek a normáltól a rozsdamentes rendszerekig, az MT kábeltől az árnyékolt erőátviteli és kommunikációs kábelekig, így kivitelezési területen bártan vállaljuk a következőeket:

 • tálcanyomvonal-építés A-Z-ig
 • kábelhúzás (A-Z-ig)
 • helyi villamos berendezések telepítése (A-tól Z-ig) (tiltó kapcsoló, lámpa, konnektor, érzékelők, stb.)
 • EPH rendszer kiépítése
 • villámvédelmi rendszer kiépítése
 • villamos kapcsolószekrény telepítése

Karbantartás és szabványossági mérések

Kisfeszültségű villamos berendezések, rendszerek, gépsorok, stb. előírt ciklus szerinti vagy TMK jellegű karbantartása, feszültségmentesített állapotban.
Vállaljuk villamos gépek / gépsorok, berendezések, létesítmények, épületek felülvizsgálatát az MSZ HD 60364-6:2017 szabvány előírása és az IEC 60364-4-41 szabvány előírása és a 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet, a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet és az 54/2014.(XII. 5.) BM rendelet Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírása szerint, úgymint:

 • áramütés elleni érintésvédelem szabványossági felülvizsgálat,
 • villamos berendezés első ellenőrzésének jelentése MSZ HD 60364-6:2017,
 • villámvédelmi (nem norma szerinti) felülvizsgálat,
 • tűzvédelmi felülvizsgálat (erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata).
 • A fentiekhez kapcsolódó minősítő iratok elkészítését.

Műszaki segítségnyújtás

A regisztráció elvégzése után, ha megkapta a bejelentkezéshez szükséges információkat, egy külön felületen el tudja hozzánk juttatni problémáját, melyet szakembereink megvizsgálnak, és 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Fontos! Ez a lehetőség csak szerződött partnereink számára lesz elérhető.
Ezen menüpontban részletes hibaleírásokat talál, amelyekre szakembereink különféle megoldási lehetőségeket vázolnak fel. A válaszok megtekintésére, illetve új kérdés feltevésére csak előzetes regisztrációt követően lesz lehetőség.