Rólunk

Üdvözöljük! Örülünk, hogy felkeltettük érdeklődését. Cégünk azért alakult, hogy napjaink egyik – sajnos nagyon is létező – problémájára adjon valós megoldást, ami nem más, mint a villamos szakember hiány.

Munkatársaink magasan képzett villamos szakemberek, akik elhivatottan végzik el a rájuk bízott feladatokat. Szaktudásuk, szakmai tapasztalatuk a biztosítéka minden meglévő és leendő Ügyfelünk elégedettségének. Igaz ez összeszokott szerelőpárjainkra, mérnökeinkre, illetve más feladatokat ellátó munkatársainkra is.

Fő profilunk az ipari villamos berendezésekben felmerült problémák és hibák feltárása, javítása. Társaságunk emellett természetesen vállalja a modern rendszerekben történő hibakeresést vagy egyéb munkavégzést is. Legyen szó például egy hosszabb ideje fennálló hiba okának megállapításáról vagy egy akut problémáról, kérjük, keressenek meg minket bizalommal. Szabad kapacitásunk függvényében vállalunk az előzőekben nem részletezett megbízásokat is, amik érkezhetnek akár kereskedelmi, akár egyéb (pl. magánfelhasználói) területről.

Munkánkat szakszerűen, gyorsan, rugalmasan, hatékonyan végezzük. Abban az esetben, ha a tönkrement alkatrész vagy berendezés már nem beszerezhető, úgy igény esetén segítséget nyújtunk a helyettesítő/kiváltó egység kiválasztásában és beszerzésében. Fontos, hogy a fenti folyamatok során természetesen mindvégig szem előtt tarjuk a Megrendelő anyagi érdekeit is, azaz megoldásaink (a profi és minőségi munkavégzés mellett) költséghatékonyak is.

Szakterületeink

Szakértő segítség

Az alábbi területeken veheti igénybe szakembereink segítségét.

Hibafeltárás és javítás

Eseti hibák, üzemzavarok kiváltó okának megállapítása, és lehetőség szerint azonnali elhárítása

Helyettesítő alkatrész meghatározása, beszerzése

Elavult vagy már nem gyártott / beszerezhető termékek kiváltása korszerű, tudásban hozzá legközelebb álló eszközzel (szakmai segítségnyújtás teljes körű háttértámogatással).

Tervezés, programozás

Villamos berendezések telepítéséhez és beüzemeléséhez szükséges kisfeszültségű villamos hálózat tervezése. Automatikához tartozó felügyeleti rendszerek kialakítása.

Gyártás

Villamos kapcsoló-, és/vagy vezérlőszekrények márkafüggetlen gyártása, telepítése. Teljes körű, komplett dokumentáció biztosítása.

Kivitelezés

Kisfeszültségű villamos berendezések helyszíni telepítése, beüzemelése, az általunk végzett munka szakszerű dokumentálása.

Karbantartás és szabványossági mérések

Gyártó gépsorok, berendezések előírt ciklus szerinti vagy TMK jellegű karbantartása.

Műszaki segítségnyújtás

Minden, ami villamosság: szakmai „kérdezz-felelek”.

Az Ön cégének melyik területen segíthetünk? Ismerje meg szakterületeinket bővebben: